Heeft u een uitdaging voor ons? Wij wisselen graag met u van gedachten.

 

Webwinkels

eenvoudig - toegankelijk - lucratief

Internet als verkoopkanaal

Heeft u een goed product en wilt u internet inzetten als verkoopkanaal? Onze winkelformule maakt het voor u mogelijk om op een efficiënte manier online zaken te doen. Webwinkels hebben de toekomst!

Eenvoudige tool

Vestacom biedt u een geavanceerde applicatie waarmee u eenvoudig op internet een webwinkel kan beheren. Met deze tool kunt u afbeeldingen en prijzen van artikelen in uw online winkel gemakkelijk toevoegen of wijzigen. Het is ook mogelijk om pakbonnen en facturen te genereren en met het voorraadbeheersysteem dat standaard in de webwinkel zit kun u op een eenvoudige wijze uw voorraad in de gaten houden.

Betaalmethoden in webwinkels

Het betaalproces in onze webwinkels is eenvoudig in gebruik, want als dit te lang duurt kan een bezoeker afhaken of die impulsaankoop niet doen. Ons product ondersteunt verschillende betaaldiensten zoals Ideal en Paypal. Wij helpen u graag bij het regelen van deze diensten.

Zoekmachinevriendelijk

Een webwinkel moet goed zichtbaar zijn bij zoekmachines zoals Google. Wij kunnen voor u een webwinkel ontwikkelen die zoekmachinevriendelijk is en een positieve bijdrage kan leveren aan het verhogen van uw omzet.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u er graag meer over. Wilt u weten wie u voorgingen en reeds gebruik maken van onze online winkelformule? Wij laten het u graag zien.

CONTACT