Heeft u een uitdaging voor ons? Wij wisselen graag met u van gedachten.

 

Websites

uniek - responsive - innovatief

Vestacom maakt unieke websites

Uw website moet indruk maken. Vestacom weet hoe! Een website moet de bezoeker kunnen overtuigen dat de diensten van uw bedrijf of uw producten de beste keuze zijn. Het moet opvallen en eenvoudig zijn in gebruik. Een dergelijke combinatie is de sleutel voor succes.

Afbeeldingen en video

Een foto zegt meer dat 1000 woorden. Bezoekers van nu kijken naar beeld en veel minder naar tekst. Wij weten dat een succesvolle website zich typeert door het gebruik van afbeeldingen in combinatie met overzichtelijk teksten. Met name op social media is deze trend duidelijk zichtbaar: er is steeds meer content in de vorm van plaatjes, infographics en video in plaats van droge tekst in berichten. Deze trend gaat ook de informatie-overload tegen die veel bezoekers van websites ervaren. Er is zoveel informatie beschikbaar dat mensen steeds minder de tijd nemen om hele artikelen te lezen. Een infographic of video vertelt de belangrijkste informatie op een aantrekkelijke manier. Vestacom gebruikt deze kennis bij het ontwerpen van uw website.

Wilt u meer over ons weten en wat wij voor u kunnen betekenen?

Zichtbaar op alle apparaten

Websites worden steeds vaker met mobiele apparaten bezocht. Een website die op een smartphone niet uitschaalt wordt sneller weggeklikt. Het is daarom noodzakelijk om uw website ook op andere apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets, duidelijk weer te geven. Dit vergeten wij in het ontwerp natuurlijk niet.

Zoekmachinevriendelijk

Uw succes wordt mede bepaalt door een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Websites worden tegenwoordig sneller gevonden door een zoekopdracht in Google. Vestacom kan u helpen uw website daarvoor te optimaliseren, zodat u het maximale uit uw website kan halen.

Optimalisatie

Nieuwe scrolltechnieken

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van het gebruiksvriendelijk scrollen is Parallax scrolling, horizontaal scrollen in plaats van verticaal. Met Parallax scrolling verschuiven verschillende elementen op een pagina elk in hun eigen tempo. Zo kan tekst bijvoorbeeld snel verschuiven, terwijl afbeeldingen dat langzamer doen. Alle varianten zijn mogelijk. Hierdoor wordt een soort 3D-effect gecreëerd en kan de nadruk worden gelegd op bepaalde elementen van een website. Parallax scrolling wordt veelvuldig ingezet als marketingtool voor de branding van merken en producten.

Consultancy

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het realiseren van uw website. Vestacom kan u adviseren over hoe u uw website dynamisch kunt houden. Door te meten, monitoren, bijstellen en optimaliseren zal deze optimaal blijven functioneren. En daardoor gevonden worden door zoekmachines. Dit is een doorlopend proces. Wij denken graag met u mee op het gebied van online marketing.

CONTACT