Heeft u een uitdaging voor ons? Wij wisselen graag met u van gedachten.

 

Maatwerkoplossingen

analyse - strategie - optimalisatie

Maatwerk voor iedereen

Uw producten of diensten succesvol op de markt brengen is niet vanzelfsprekend. Als ondernemer staat u voor een geweldige uitdaging. Want steeds meer bedrijven in uw omgeving en directe concurrenten profileren zich op internet en u wilt niet achterblijven.

Meten en bijstellen

Internet biedt u veel mogelijkheden. Het is belangrijk om goed na te denken over hoe u uw onderneming online wilt brengen. Door vooraf een juiste strategie te bepalen voorkomt u dat u voor onnodige kosten komt te staan. Vestacom kan u adviseren over hoe u uw website dynamisch kunt houden. Door te meten, monitoren, bijstellen en optimaliseren zal deze optimaal blijven functioneren. Dit is een doorlopend proces.

Levert uw website minder op dan u had verwacht?

Wij kunnen voor u achterhalen waar en hoe uw website verbeterd kan worden. Ten eerste kunnen wij uw website analyseren. Dit kan op drie manieren die gezamenlijk het meest complete beeld geven voor verbetering van uw website.

  • Websiteanalyse: Bij de websiteanalyse wordt gekeken naar de structuur, de inhoud, de doelen en de SEO. Ook kijken we naar de gebruikersvriendelijkheid van de website.
  • Adwords-conversieanalyse: Met de Adwords-conversieanalyse kunt u uw Adwords campagne een nieuwe boost geven. We beschrijven de verbeterpunten en kansen voor u. Deze kunt u vervolgens zelf optimaliseren of uitbesteden.
  • Analyticsanalyse: Met de analyse van Google Analytics kunt u zien hoe uw klant zich op uw website gedraagt, wat hij interessant vindt en wat juist niet. Een dergelijke analyse laat verbeterpunten in de website en de Adwords campagne zien.

Strategie bepalen

Als we weten waar verbeterd kan worden bepalen we als tweede stap onze strategie. En dat is maatwerk. We kijken niet alleen naar de verbeterpunten uit de analyse, maar ook naar wat uw toekomstverwachtingen zijn en waarin u zich wilt onderscheiden in de markt. Dit zetten we om in concrete doelen en een strategische planning.

Optimalisatietraject

Tenslotte maken we in het optimalisatietraject de strategie concreet en werken we de planning stap voor stap af. Elk onderdeel van het traject wordt uitgevoerd door een online specialist in nauw overleg met de projectleider. De resultaten worden meetbaar gemaakt en kunnen weer gebruikt worden voor een volgende analyse.

Daarom Vestacom

Denken in oplossingen. Out of the box. Dat zijn wij. Uw horizon verbreden met een frisse kijk op zaken. Waarom? Omdat het kan. Heeft een uitdaging voor ons? Neem contact op, wij helpen u graag.

CONTACT