Heeft u een uitdaging voor ons? Wij wisselen graag met u van gedachten.

 

Beacons

nuttig - vooruitstrevend - onderscheidend

Beacons leveren veel voordeel op

Geef uw bezoekers een gepersonaliseerde tour door uw museum, laat ze kunstwerken ‘liken’, navigeer uw festivalbezoekers naar wateruitgiftepunten op een zomerse dag of haal uw klanten over om nog even in uw restaurant te blijven voor een tweede kopje koffie.

Wat doet een beacon?

Met een beacon kunt u communiceren met de smartphone van uw klant, bijvoorbeeld in een winkelomgeving, een museum, restaurant of op een festivalterrein. U kunt uw klanten op productinformatie, kortingen of speciale acties wijzen die ter plaatse op de smartphone binnenkomen. Beacons stimuleren het doen van impulsaankopen en geven u klanten en bezoekers extra service waardoor u zich onderscheidt van uw concurrent.

Wat is een beacon?

Een beacon is een apparaat dat Bluetooth-signalen uitzendt en ontvangt van en naar smartphones die zich rond of in een bepaalde locatie bevinden. Een beacon heeft een bereik van tientallen meters en blijft daarbij heel nauwkeurig. Begeeft de klant zich binnen het bereik, dan kan men worden gevolgd en benaderd. Bijvoorbeeld met een persoonlijke aanbieding. De klant of bezoeker moet hiervoor wel toestemming hebben gegeven. Beacons kunnen overweg met zowel iOS als Android.

Wilt u meer over ons weten en wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat heeft u nodig om met beacons te beginnen?

Wilt u profiteren van de voordelen van een beacon? Om met deze technologie te werken hoeft u slechts drie zaken te regelen. En Vestacom kan u op alle gebieden van dienst zijn.

  • Zenders, de zogenaamde beacons
  • Een app om mensen te kunnen herkennen
  • En een computerprogramma waarin u bijvoorbeeld aanbiedingen en klantgegevens opslaat

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt met deze nieuwe techniek? Wilt u meer weten? Wij presenteren u graag de mogelijkheden van beacons in een persoonlijk gesprek.

U kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.